miércoles, 26 de octubre de 2011

964 Carrera2 from Netherlands

964 Carrera2 de octubre de 1991

Su propietario, Mike es un entusiasta de porsche, y trabaja para varias revistas especializadas por toda Europa, para la porsche Scene Live en Alemania y Holanda, y en las revistas francesas RS magazine y FlatSix han salido varias publicaciones de sus fotos así como en el último años en Tutto Porsche (Italia).

Las especificaciones del coche, en un precioso blanco Grand Prix, con su motor original, las llantas son unas Speedline originales de 965 turboS.

La suspensión va a cargo de H&R.

Equipo de sonido, amplificadores route66 mb quart qsd 216 altavoces.

Mike hace unos 25000 kms al año con el coche en los que recorre todos los meetings más populares de toda europa (francia, Alemania, Suiza, Austria, Bélgica e Italia ) Actualmente este 964 tiene 300000 kms y se conserva en perfectas condiciones.


Tiene una página web que no podéis pasar por alto con sus fotografías.

www.porsche-pics.com

This is a 964 Carrera2 from 10 month of 1991 

His own, Mike is a entushiast of porsche and he work for a many magazines porsche around Europe, for the dutch and german porsche scene live, the dutch RS magazine, i had some shootings of me in the french RS magazine and flat six aswell and also last year in tutto porsche (magazine) italy.



specs, wonderfull Grand Prix Colour, original engine no motor tuning, engine is rebuilt, car aswell new paintjob last may 2011.

from the outside the car is identical to a 964 RS , wheels are original speedline wheels from a 965 turbo S ! skinlips are from a RSR !
bigger red brakes ! red seatbelts.

adjustable coilover is from H&R

instalation : route 66 emplifier and mb quart qsd 216 speakers

Mike drive over 25.000 km a year with the car, He drive to most meetings in europe (france germany switzerland austria, belgie, italy ). This 964 currently have 300000 kms, and have in perfect conditions.




 He have a website that you can not miss.

www.porsche-pics.com













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